Κοινωνικες εκδηλωσεις

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

Οι Υπηρεσίες

Η “Wedding Studio”, ειδικεύεται στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, μετρώντας χρόνια εμπειρίας, ενώ το όνομα της αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα, προσφέρωντας πλήθος υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου και υψηλού επιπέδου event.


Menus

Αμέτρητες προτάσεις από πλούσια fusion μενού, με έμφαση στο Μεσογειακό χαρακτήρα και ξεχωριστή παρουσίαση από έμπειρους έλληνες και ξένους chef, ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και το ύφος της κάθε εκδήλωσης.


Διακόσμηση / Σκηνοθεσία / Μουσική Κάλυψη

Οι προτάσεις μας για διακόσμηση, ανθοστολισμούς και σκηνοθεσία event, θα δημιουργήσουν την ονειρική εικόνα που είχατε φανταστεί για τη δική σας δεξίωση.

Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στο décor των χώρων που εμπλουτίζουμε με: φανάρια, κεριά, κορδέλες στους διαδρόμους και στα δέντρα, lounge καναπέδες και μαξιλάρες, λευκά ξύλινα stool tables, μοντέρνα καθίσματα στο bar, κα.


Εξοπλισμός

Ο σύγχρονος και υψηλής αισθητικής εξοπλισμός μας (εστίασης, bar, επίπλωση κλπ.) έχει επιλεγεί πολύ προσεκτικά και συμπληρώνει αρμονικά την αισθητική των χώρων.


Μουσική – Οπτικοακουστικά

Έμπειροι συνεργάτες θα φροντίσουν για τη μουσική επένδυση, ειδικά εφέ, φωτισμούς και άλλες σχετικές υπηρεσίες που θα απογειώσουν το event σας.


Έξτρα παροχές

- Transfer: Οχήματα τύπου Golf είναι στη διάθεση του ζευγαριού, αλλά και των καλεσμένων που θέλουν να μετακινηθούν με μεγαλύτερη άνεση μέσα στο «Κτήμα».

- Χώρος Φιλοξενίας Ζευγαριού για την προετοιμασία και τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης.

- Γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: Για να διασφαλίσουμε στο έπακρο τη ροή της εκδήλωσης.

- Parking: Το «Κτήμα» διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης για τα οχήματα όλων των καλεσμένων, ενώ το έμπειρο προσωπικό parking διασφαλίζει την ομαλή ροή και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση.

- Φιλικά προσβάσιμο σε αμαξίδια και άτομα με κινητικές δυσκολίες.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μέχρι 600 άτομα καθιστά, χωρίς περιορισμό ατόμων στο όρθιο κοκτέιλ. Το κτήμα διαθέτει κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 450 ατόμων

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ξύλινη πέργκολα, το BBQ το οποίο λειτουργεί και σαν μπαρ, η πισίνα και η λιθόστρωτη πίστα χορού οριοθετούν το χώρο ανάπτυξης των τραπεζιών. Το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι με το προαύλιο. Κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 450 ατόμων

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλο τον χρόνο
ΩΡΑΡΙΟ: Xωρίς περιορισμό
ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Μεγάλης χωρητικότητας.
Παρκαδόροι (οn request)
W.C. PERSONNEL: Ναι, καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Εύκολη
ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ: On request