Κτημα Βλαχογιαννη

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Το καταπράσινο τοπίο, η φυσική ομορφιά και οι γήινες αποχρώσεις της πέτρας και του ξύλου συνθέτουν την παλέτα των χρωμάτων.

Η άπλετη θέα που φθάνει μέχρι τη θάλασσα, η διακόσμηση που συνδυάζει αρμονικά ελληνικά στοιχεία και μοντέρνες πινελιές, οι άψογα διαμορφωμένοι χώροι, οι ειδυλλιακοί φωτισμοί, το δροσερό αεράκι και η αίσθηση εξοχής, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια premium εκδήλωση σε ένα πραγματικό ‹‹Κτήμα››, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το αστικό τοπίο.


ΟΙ ΧΩΡΟΙ

Σε μία κατάφυτη έκταση 12 στρεμμάτων, οι χώροι μας εκτός από τη φιλόξενη και πολυτελή αίσθηση που προσφέρουν, εξασφαλίζουν στους καλεσμένους σας όχι μόνο άπλετη θέα στην ομορφιά του τοπίου, αλλά και στους πρωταγωνιστές της βραδιάς, χάρη στη φυσική αμφιθεατρική τους μορφή και διάταξη.

Προσεγμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, προσφέρονται με πλήθος υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας στο μέγιστο την επιθυμία σας για μία υψηλής αισθητικής δεξίωση.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μέχρι 600 άτομα καθιστά, χωρίς περιορισμό ατόμων στο όρθιο κοκτέιλ. Το κτήμα διαθέτει κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 450 ατόμων

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ξύλινη πέργκολα, το BBQ το οποίο λειτουργεί και σαν μπαρ, η πισίνα και η λιθόστρωτη πίστα χορού οριοθετούν το χώρο ανάπτυξης των τραπεζιών. Το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι με το προαύλιο. Κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 450 ατόμων

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλο τον χρόνο
ΩΡΑΡΙΟ: Xωρίς περιορισμό
ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Μεγάλης χωρητικότητας.
Παρκαδόροι (οn request)
W.C. PERSONNEL: Ναι, καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Εύκολη
ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ: On request