Δεξιωσεις γαμων, Δεξιωσεις βαπτισεων

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Αν αυτό που αναζητάτε είναι ένας νεανικός και όμορφος χώρος για να πραγματοποιήσετε τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας εκδηλώσεις, ένα καλαίσθητο κτήμα κοντά στην Αθήνα υπόσχεται να ζωγραφίσει το σκηνικό των ονείρων σας με τα πιο χαρούμενα και ζωηρά χρώματα.

Ο λόγος για το Κτήμα Βλαχογιάννη που μπορεί να φιλοξενήσει τη δική σας κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή της Παιανίας, και το οποίο απλώνεται σε μια εντυπωσιακή κατάφυτη έκταση 12 στρεμμάτων.

Στην καρδιά ενός όμορφου κήπου που καλύπτεται από γκαζόν, βρίσκεται ο χώρος των δεξιώσεων, με υπέροχη και ανεμπόδιστη θέα προς όλη την πεδιάδα των Μεσογείων, ακόμα και μέχρι τη θάλασσα.

Κτήματα γάμου - Κτήμα Βλαχογιάννη

Η Wedding Studio θέλοντας να σας ευχαριστησεί για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις υπηρεσίες τις, δημιούργησε για εσάς ένα πλήρες πακέτο δωρεάν διακόσμησης και στολισμού.

Όμορφες διακοσμητικές πινελίες, χρώμα και λάμψη με αγάπη από εμάς για το νέο σας
ξεκίνημα.
Τα παρακάτω παρέχονται χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον το μυστήριο τελεστεί εντός του
Κτήματος στον «Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης»:


Διάδρομος εκκλησίας και είσοδος νύφης:

Στολισμένοι με συνθέσεις από φρέσκα άνθη (τριαντάφυλλα, λυσιάνθους, ορτανσίες, ορχιδέες, φυλλώματα κλπ.), φανάρια δαπέδου και υφάσματα σε χρώματα της επιλογής σας.


Τραπέζι στο ιερό:

Σατέν τραπεζομάντηλο και επιλογή από οργαντίνα ή δαντέλα σε διάφορες αποχρώσεις, κορσάζ από άνθη και σύνθεση δίσκου με κορδέλες και σκεύη.


Εξωτερικός χώρος εκκλησίας:

Ντυμένες με λευκά καλλύματα καρέκλες και στον εξωτερικό χώρο lounge χαρακτήρας με άνετους λευκούς καναπέδες και τραπέζια. Διακοσμητικές πινελιές στο μεγάλο μας πεύκο με κρεμαστά φαναράκια, κορδέλες και λευκά μαξιλάρια στην πεζούλα του.


Στολισμός τραπεζιών:

Συνθέσεις με φρέσκα άνθη (τριαντάφυλλα, λυσίανθους, ορτανσίες, ορχιδέες, φυλλώματα κλπ.) επιλογή από εξάκερα κηροπήγια ή γυάλες (ψηλές ή χαμηλές) σε χρώματα της αρεσκείας σας, λαμπόγυαλα και κεριά.


Στολισμός Γαμήλιου Τραπεζιού:

Με ανάλογη σε ύφος και χρώματα διακόσμηση.


Παρουσίαση Τραπεζιού Ευχών:

Γυάλες και σκεύη σε διάφορα σχήματα για τα κουφέτα και τα γλυκά που έχετε επιλέξει και ποικιλία από υφάσματα και κορδέλες να ολοκληρώνουν την παρουσίαση.