ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΩΝ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΑΜΟ

Τα δώρα μας

Η Wedding Studio θέλοντας να σας ευχαριστησεί για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις υπηρεσίες τις, δημιούργησε για εσάς ένα πλήρες πακέτο δωρεάν διακόσμησης και στολισμού.

Όμορφες διακοσμητικές πινελίες, χρώμα και λάμψη με αγάπη από εμάς και το νέο σας ξεκίνημα.

Τα παρακάτω παρέχονται χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον το μυστήριο τελεστεί εντός του Κτήματος στον «Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης»:


1. Διάδρομος εκκλησίας και είσοδος νύφης:
Στολισμένοι με συνθέσεις από φρέσκα άνθη (τριαντάφυλλα, λυσιάνθους, ορτανσίες, ορχιδέες, φυλλώματα κλπ.), φανάρια δαπέδου και υφάσματα σε χρώματα της επιλογής σας.

2. Τραπέζι στο ιερό:
Σατέν τραπεζομάντηλο και επιλογή από οργαντίνα ή δαντέλα σε διάφορες αποχρώσεις, κορσάζ από άνθη και σύνθεση δίσκου με κορδέλες και σκεύη.

3. Εξωτερικός χώρος εκκλησίας:
Ντυμένες με λευκά καλλύματα καρέκλες και στον εξωτερικό χώρο lounge χαρακτήρας με άνετους λευκούς καναπέδες και τραπέζια. Διακοσμητικές πινελιές στο μεγάλο μας πεύκο με κρεμαστά φαναράκια, κορδέλες και λευκά μαξιλάρια στην πεζούλα του.

4. Στολισμός τραπεζιών:
Συνθέσεις με φρέσκα άνθη (τριαντάφυλλα, λυσίανθους, ορτανσίες, ορχιδέες, φυλλώματα κλπ.) επιλογή από εξάκερα κηροπήγια ή γυάλες (ψηλές ή χαμηλές) σε χρώματα της αρεσκείας σας, λαμπόγυαλα και κεριά.

5. Στολισμός Γαμήλιου Τραπεζιού:
Με ανάλογη σε ύφος και χρώματα διακόσμηση.

6. Παρουσίαση Τραπεζιού Ευχών:
Γυάλες και σκεύη σε διάφορα σχήματα για τα κουφέτα και τα γλυκά που έχετε επιλέξει και ποικιλία από υφάσματα και κορδέλες να ολοκληρώνουν την παρουσίαση.

Ανάσα εξοχής και Λάμψη στην πιο σημαντική Στιγμή της Ζωής σας!

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λ.Μεσογείων 82, Αθήνα
Τηλ: 210-7485777

Υπεύθυνοι επικοινωνίας
Κυριαζή Λένα
Κιν: 6973578555

Κουγιούφα Δώρα
Κιν: 6973578555

Ονοματεπώνυμο:
E-mail: *
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Σχόλια: *